Ervaringen van (aanstaande) ouders zijn onmisbaar voor het leveren van geboortezorg op maat. In je zwangerschap, tijdens je bevalling en in de kraamtijd krijg je met verschillende zorgverleners te maken. Deze zorgverleners werken met elkaar samen om de zorg voor jou en je kindje zo goed mogelijk te laten verlopen. Graag willen zij weten hoe jij en/of je partner dit ervaren. Zij zijn ook benieuwd naar hoe jullie denken over de wijze waarop de zorg georganiseerd is en de keuzes die je hebt als zwangere of pas bevallen moeder.

Vanuit een initiatief van de geboortezorgverleners in de drie noordelijke provincies wordt hiertoe de Moederraad Groningen & omstreken opgestart. De aftrap is op 6 juli a.s.

Ben jij zwanger of net bevallen? En wil je met ons meepraten over de zwangerschap, bevalling en kraambed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je dan aan voor de Moederraad Groningen & omstreken.

Of begeleid je als zórgverlener op dit moment een cliënte waarvan je vermoedt dat zij of haar partner graag wil participeren informeer haar dan over dit nieuwe ouderplatform.

Kijk hier voor meer informatie.

Banner

Diana Woltinge

Projectsecretaris VSV Stad en Ommeland

Delen

CTA-Banner
Heb je vragen?

Via onze website proberen we je zo goed mogelijk te informeren, maar het kan natuurlijk zijn dat je een andere vraag hebt.